Tjänster

Vi erbjuder måleritjänster med hög kvalitet och yrkesskicklighet. Med vår långa erfarenhet kan vi garantera dig som kund personlig service och ett bra slutresultat.

Vi lämnar självklart kostnadsfria offerter och tar aldrig förskottsbetalningar. Byggställningar, sky lift, resekostnader och material ingår alltid i offererade priser med undantag av vissa tapeter.

Vi utför alla typer av måleriarbeten och tapetsering.

 

Invändig målning

Invändiga arbeten åtar vi oss under hela året. Allt från sekelskiftes-lägenheter, affärslokaler och kontor till nyproducerade villor och lägenheter. Vi utför även sprutmålning.

Utvändig målning

Utvändiga arbeten utför vi från april till september. Det kan t.ex. vara träfasader, vindskivor, puts, betongytor, fönstermålning, plåt och järnmålning. Vi åtar oss även tak- och fasadtvättning.

Förnsterrenovering

Ett mer omfattande arbete än en vanlig fönstermålning. Vi lyfter alltid bort fönsterbågarna från karmarna och sätter upp fönsterskydd eller hänger tillbaka bågarna efter slipning och kittning och målar på plats. Färg och kitt tas bort från bågar och karmens bottenstycke och riktas sedan in så att de ej tar i karmarna. Vi byter ut trasiga och repiga glas. Även tätningslister byts ut, allt efter vad ni beställer.